Shop
 
 
 
 
 

SMC Shop

U kunt uw bestelling naar ons mailen (info@mediacommunicatie.nl), of het formulier op deze pagina invullen. Uw betaling kunt u overmaken naar:

ING-bank: NL 85 INGB 000 406 5700.

BIC: INGBNL2A

Ook PayPal is mogelijk. Vraag hiernaar via info@mediacommunicatie.nl


Dank u! Met uw bestelling steunt u SMC.

NIEUW:

Is Anybody There? - Tom Edwards

 

In december 2018 werd dit nieuwe boek van voormalig Radio City en Radio Caroline deejay Tom Edwards gepubliceerd. Tom vertelt over zijn radioavontuur op de Shivering Sands, dat eindigde met een voedsel-vergiftiging die mogelijk met opzet bij hem veroorzaakt was. Na Radio City belandde Tom bij Caroline South. Daarna volgden o.a de BBC en de Thames TV. Het leven van Tom werd als gevolg van alcohol op zijn kop gezet en ook over deze moeilijke periode vertelt hij openhartig. Een boeiend verhaal. 212 pagina's met illustraties. 

 

Prijs in Europa (inclusief verzending): € 30.00

De historie van Radio Mi Amigo, deel 5, Een veel te snelle herstart

- Hans Knot


De herstart van Radio Mi Amigo vanaf de Magdalena en alles wat er mis ging.


€ 10,00 (NL)/ € 15,50 (rest van Europa)

Voice of Peace: Memories and Abie Nathan’s Work - Hans Knot


Hans Knot heeft intensief gewerkt aan research inzake niet alleen de historie van de Voice of Peace maar ook aan al het humanitaire werk dat Abe Nathan heeft gedaan gedurende de afgelopen vier decennia. Hans  is daarbij geassisteerd door vele mensen, waaronder naasten van Nathan en vele deejays uit het verleden. Dit resulteerde in een 250 pagina’s dik boek met tientallen zwart-wit foto’s.


Het boekwerk wordt u toegestuurd na overmaking van:

€ 26,00 (NL)/ € 30,00 (rest van Europa)

Monique 963 - Jan-Fré Vos

 

Het enige boek over Radio Monique! Toen in maart 1980 de Mi Amigo zonk leek het gedaan met de Nederlandstalige zeezenders. Tot eind 1984. In december hoorden we ineens testuitzendingen van een nieuw Nederlandstalig station: Radio Monique. Het station werd ongekend populair en had een grote schare luisteraars. Joost den Draaijer, Tony Berk en Stan Haag  waren weer terug op de radio.    Bijna 3 duurde het avontuur. Op 25 november 1987 kwam de zendmast naar beneden en was het avontuur plotseling voorbij. Daarna kregen we nog Radio 558/Radio 819, maar die wisten, mede door het zwakkere signaal, niet meer zo populair te worden als hun voorganger. Dit boek gaat over de periode 1984-1987, over de uitzendingen van Radio Monique vanaf de Ross Revenge. Het verhaal van hoge luistercijfers maar ook van stakende deejays die weer eens een keer naar hun zin te lang aan boord moesten zitten. In de woorden van het station zelf: Radio Monique, het station voor jou en mij.

 

Prijs in Nederland (inclusief verzending): € 23.00  / Rest van Europa: € 29,50.

Radio 390: Red Sands Rendezvous


MP3 DVD met 45 uur aan opnames, jingles, interviews, commercials en tunes. Geproduceerd door Martin van der Ven.


Radio Caroline's Irish Mainstays: Steve Conway & Chris Kennedy


MP3 DVD met 68 uur aan opnames van dit Ierse tweetal. Herleef de uitzendingen vanaf de Ross Revenge. Geproduceerd door Martin van der Ven.


Prijs per mp3 dvd (inclusief verzending) voor Europa: € 14,00.

Offshore Radio Engineering - Jan Sundermann


De tweede druk van deze bestseller onder anoraks! Het Engelstalige boek kijkt vooral naar technische vragen, zoals: Welke radioschepen werden gebruikt in de 40-jarige ‘watery wireless’-geschiedenis? en: Welke antennesystemen werden gebouwd en welk soort masten? Ook aan bod komen de verschillende soorten zenders en de beperke mogelijkheden van communicatie tussen de bemanning en het hoofdkwartier aan land. Tenslotte gaat Jan Sundermann in op de diverse ankersystemen en de navigatiemogelijkheden van de schepen. Het rijkelijk geillustreerde boek bevat vele foto’s en diagrammen.


Prijs: € 15,00 (inclusief verzending binnen Europa)

Feuerschiff Borkumriff - Gregor Ullsamer


Een boek over de lichtschepen met de naam Borkumriff. Het boek bevat een schat aan interessante informatie en het beschrijft de ontwikkeling van de nieuwsdienst in de afgelopen 150 jaar, met focus op de telegrafie en de begintijd van de radio. Ook aandacht voor de samenwerking met Nederlandse vuurtorens in de Eemsmond en zeer kort de link met Radio Veronica. De eerste druk van dit prachtige boek verscheen in 1988. In volgende drukken werden er steeds aanvullend materiaal en tekst toegevoegd, alsook kleurenfoto’s. Na de al jarenlang uitverkochte druk van 2004, is de 2017-versie misschien wel de definitief laatste druk. Het boek bevat vele foto’s, waaronder ook kleurenfoto’s en is in het Duits geschreven.


Prijs: € 29,95 (inclusief verzending binnen Europa)

Loving Awareness (de cd)

Eén van de geesteskinderen van Ronan O’Rahilly: Loving Awareness. Met de volgende tracks: Let us get to know you - Free your soul - Love you to know - No other high - It’s Allah’s movie - The Vibes inside - Voice of love - Be in touch - Close the gate - I like what like - Jarold - Let yourself go - In a movie - Existance


Bonus tracks: Ronan O’Rahilly - Love you to know (instr) - No other high (instr) - Close the Gate (instr) - Existance (instr) - Radio Caroline jingles € 6,50 (NL)/ € 11,50 (rest van Europa)

De gouden glans van radio

Boek over de turbulente geschiedenis van Radio Noordzee Internationaal - auteur Ferry Eden, uitgave Marc van Amstel


In dit boek vertellen de booteigenaren Meister en Bollier en ook kapitein Harteveld hun verhaal en komen deejays als Joost den Draaijer, Jan van Veen, Ferry Maat, Tony Berk, Leo van der Goot, Hans ten Hooge, Andy Archer (e.a.) aan het woord over hun tijd bij RNI. Het is een kleurrijk boek met 160 pagina’s, 175 foto’s en circa 75 andere illustraties en de moeite waard voor zowel de toenmalige luisteraar van Radio Noordzee als de echte zeezenderfan.


Een rijk geïllustreerd boek in full color € 25,95 (NL) € 31,95 (rest van Europa)

Life and Death of a Pirate - S. K. Moore (Susan Calvert)


Geschreven door de dochter van Reg Calvert over het turbulente leven van haar vader. Reg Calvert was manager van diverse popgroepen, waaronder de Fortunes. Hij was eigenaar van Radio City (vanaf het Shivering Sands Fort). Een pistoolschot beëindigde zijn leven. Dit zijn de delen 2 en 3 tesamen in een dik, hardcover boek. Het eerste deel van Reg's leven is in een apart boekje te lezen.

Hans Knot vond dit boek één van de beste op zeezendergebied van de afgelopen jaren. Zie zijn recensie.


Prijs voor Europa inclusief verzending: € 31,50.

Indien gewenst wordt het boek gesigneerd door Susan Moore. Geef dit a.u.b. bij uw bestelling aan.


Extra voordeel wanneer u ook deel 1 koopt. Zie hieronder.

Popcorn to Rock 'n' Roll - S.K. Moore

 

Het boek voorafgaand aan het bovenstaande 'Life and Death of a Pirate'. Het beschrijft het eerste deel van het leven van Reg Calvert. Paperback met zwart-wit foto's.

 

Prijs voor Europa inclusief verzending: € 18,95

Ook dit boek wordt indien gewenst gesigneerd voor u. Geef dit a.u.b. aan.

 

Bestelt u  Life and Death of a Pirate en Popcorn to Rock 'n' Roll tegelijk dan betaalt u in totaal slechts € 44,00.